Novi Sad
09.08.2010.
10:50 > 08:25
Grubi građevinski radovi u budućem bioskopu "Arena" su završeni, a kompletno renoviranje bi trebalo da bude okončano za dva - tri meseca, što je pola godine kasnije u odnosu na prvobitno najavljen rok iz preduzeća "Art vista", koje je zakupilo bioskop.
  • Vladimir

    20.08.2010 08:21
    uh jbt
    Nestrpljivo sam čekao proleće sa nadom da će možda uspeti da kupe Avatar u 3D pošto jedino tu verziju nisam gledao, onda su rekli na jesen tačnije prvi septembar, reko možda će nabaviti sad već directors cut Avatara 3D i onda pročitam ovo. I ne samo što sa Avatarom možemo da se pozdravimo, već nećemo moći da gledamo ni drugi pravi 3D film - Resindent Evil Afterlife koji je prvi nakon Avatara sniman sa tom kamerom, tj nije kao ostali nazovi 3D filmovi obrađen na računaru kao Clash of the Titans(koji je sra*e) i ona dva dečija sr*njca cats and dogs 2 i last airbender. jbg trebao sam ići u beograd to da gledam
  • Sosa

    09.08.2010 14:49
    Novi Sad
    ili kompromis ili su poistovetili Srbiju sa Balkanom
    u fazonu ili 5 ili nista
  • Petar

    09.08.2010 12:23
    Balkan
    Koliko se secam ranije su govorili da ce to biti najbolji bioskop na Balkanu, a sada samo u Srbiji?! Da li je to doslo do jos nekih kompromisa vezano za bioskop?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna